Instroom klas 3 en hoger

Instroom klas 3 en hoger

Informatiemiddag zij-instromers

Ben je op zoek naar een andere school in verband met een verhuizing? Zit je nu in de 4e klas vmbo-tl en wil je de overstap maken naar het havo, of heb je een andere reden waarom je wil instromen op de Thorbecke? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Er worden dit schooljaar een viertal informatiemiddagen voor zij-instromers klas 3 en hoger georganiseerd. Je krijgt op die middag van de bovenbouw decaan algemene informatie over onze school, het leerjaar waar je wilt instromen, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Via de knop hiernaast kan jij je opgeven voor één van deze middagen. Daarnaast vind je op deze pagina de flyer voor zij-instromers en het informatieboekje bovenbouw met daarin alle algemene informatie.

Kom langs!

Informatiemiddagen

Dinsdag 13 februari (15.00 – 16.00)

Dinsdag 12 maart (15.00 – 16.00)

Donderdag 18 april (15.00 – 16.00)

Maandag 17 juni (15.00 – 16.00)

Schrijf je in

Open Dag

Ben je je nog aan het oriënteren en wil je een indruk krijgen van de Thorbecke, dan ben je ook van harte uitgenodigd om langs te komen op één van onze open dagen. Speciaal voor zij-instromers is daar ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de studieleiders van de bovenbouw. Via de pagina actueel kan je de agenda bekijken.

Bekijk de flyerInformatieboekje bovenbouw

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze decanen Mevr. Tuk (havo) en Mevr. Bovet (atheneum).

Mail Mevr. TukMail Mevr. Bovet

Deze school is onderdeel van:
Openbaar Onderwijs Zwolle & Regio
Verder met leren

Realisatie: