Instroom klas 3 en hoger

Instroom klas 3 en hoger

 

Informatiemiddag zijinstromers

Ben je op zoek naar een andere school in verband met een verhuizing? Zit je nu in de 4e klas vmbo-tl en wil je de overstap maken naar het havo, of heb je een andere reden waarom je wil instromen op de Thorbecke? Leuk dat je interesse hebt! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Er worden dit schooljaar een viertal informatiemiddagen voor zijinstromers klas 3 havo en hoger georganiseerd. Je krijgt op die middag van de decaan havo/atheneum bovenbouw algemene informatie over onze school, het leerjaar waar je wilt instromen, een rondleiding en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Via de knop hiernaast kan jij je opgeven voor één van deze middagen. Daarnaast vind je op deze pagina de flyer voor zijinstromers en het informatieboekje bovenbouw met daarin alle algemene informatie.

Kom langs!

Informatiemiddagen
Dinsdag 14 maart (15.00 – 16.00)

Donderdag 20 april (15.00 – 16.00)

Dinsdag 23 mei (15.00 – 16.00)

Maandag 19 juni (15.00 – 16.00)

Vanaf december is inschrijven mogelijk.

Open Dag

Ben je je nog aan het oriënteren en wil je een indruk krijgen van de Thorbecke, dan ben je ook van harte uitgenodigd om langs te komen op één van onze open dagen. Speciaal voor zijinstromers is daar ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de studieleiders van de bovenbouw. Via de pagina actueel kan je de agenda bekijken.

Bekijk de flyerInformatieboekje bovenbouw

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze decanen Mevr. Tuk (havo) en Mevr. Bovet (atheneum).

Mail Mevr. TukMail Mevr. Bovet

Deze school is onderdeel van:
Openbaar Onderwijs Zwolle & Regio
Verder met leren

Realisatie: