Thorbecke/KWF RUN 2023

Thorbecke KWF RUN

19 nov. 2023

Schrijf je in

TSG/KWF RUN

Op zondag 19 november 2023 organiseert de afdeling LO van de Thorbecke Scholengemeenschap de TSG / KWF run. Al meer dan 10 jaar kent de Thorbecke een samenwerking met KWF en doneert jaarlijks een bedrag dat bijeen wordt gelopen door sportklas leerlingen.

Met een gecertificeerde 5 km maar ook met een 1 km en een 2.5 km, willen we er een heus hardloopevenement van maken voor atleten, scholieren, jongere broertjes en zusjes en zeker ook papa’s en mama’s.

Ons doel: een prachtig evenement waarbij elke euro ten goede komt aan het KWF!

Doneer alvast aan KWF

Programma

TIJD (starttijd)AFSTANDCATEGORIEVOOR en NA-INSCHRIJVING
13.00 uur1 kmKinderen t/m groep 6  5 euro
13.20 uur2,5 kmKinderen groep 7 en 8  5 euro
13.45 uur5 kmKlas 1 en 210 euro
Klas 3 t/m 610 euro
G-loop10 euro
Recreanten vrouwen tot 40 jaar10 euro
Recreanten mannen tot 40 jaar10 euro
Recreanten vrouwen 40+10 euro
Recreanten mannen 40+10 euro

Inschrijven en prijzen

Voorinschrijven kan via inschrijven.nl tot woensdagavond 15 november 23:59 uur. Na-inschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start van een afstand in de hal van de Thorbecke Scholengemeenschap. Het volledige inschrijfgeld komt ten goede aan het KWF Zwolle.

Voor de eerste drie finishers in elke categorie zijn er prijzen in natura en voor iedereen na afloop fruit en drinken (gesponsord door de school). De prijsuitreiking volgt z.s.m. na afloop van de diverse afstanden.

Schrijf je in

Parcours

Het parcours start en eindigt op het terrein van de school. Zowel de 1 km als de 2.5 km en 5 km bestaat uit 1 ronde die de deelnemers voert richting het stille en mooie Herfte. We lopen over wandelpaden, bospaden, grintpaden en asfalt. Het parcours is ongeschikt voor spikes.

Tijdregistratie

We werken samen het IPICO tijdsregistratiesysteem van AV PEC. Het voordeel van dit systeem is de nauwkeurige tijdwaarneming en de mogelijkheid voor een razendsnelle verwerking van de tijden. De tijden worden na afloop zo spoedig mogelijk gepubliceerd op uitslagen.nl. De tijdregistratie wordt bijgehouden doormiddel van een chip die in het startnummer zit verwerkt.

Parkeergelegenheid

Aan de achterzijde van de school is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Adres school: Dokter van Heesweg 1. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van de kleedkamers van de school voor zowel omkleden, als douchen na afloop.

Neem contact op

Deelname aan ons evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Neem contact op voor meer informatie.

Mail ons

Deze school is onderdeel van:
Openbaar Onderwijs Zwolle & Regio
Verder met leren

Realisatie: